Vi kører normalt med glæde i ca. 4 – 5 timer fra Søborg udenfor København, for at se solen gå ned over Vesterhavet udfor vores fælles sommerhus område på Holmslands Klit, – gerne på alle tider af året.  Vi elsker fornemmelsen af at der herfra er uendeligt langt til alting og at naturen, fuglene og havet fortsat er et element i Danmark der får lov at være urørt, netop på dette sted, – og oplevelsen ved at lade fantasien få frit spil ved udsigten over Vesterhavet.

Da man fredede områderne omkring Lyngvig Fyr i sin tid, var hovedformålet klart nok at søge at bevare det unikke områdes karakter i så høj grad som muligt. At dette lykkedes på daværende tidspunkt er indlysende idet netop det uberørte og velbevarede område har fået os til at købe et fritidshus her.

Vi kunne vælge mellem utallige andre områder i Danmark, der i den grad også er dejlige, da vi på daværende tidspunkt ikke havde speciel tilknytning til området ved Lyngvig Fyr.

Vi oplever glæden og fortryllelsen ved at stå på stranden i solnedgangen og se de allersidste solstråler forsvinde ned bag horisonten i det smukkeste sceneri vi kender, – og som betager os dybt gang på gang.

Hvis møllerne bliver en realitet vil vi opleve de sidste solstråler forsvinde ned bag et tilsyneladende uendeligt gitterværk af havvindmøller langs hele kyststrækningen. Vi har meget vanskeligt ved at se at glæden og oplevelsen af uberørt og nogen gange rigtig vild natur i området, fortsat kan bevares.

Til Kommunen og de lokale vil vi sige; – det kunne se ud til at vi der kommer på visit i Jeres meget smukke kommune, måske tydeligere ser de enorme kvaliteter I til daglig er omgivet af. Vi håber I vil passe på dem til vores fælles glæde i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Karin og Anders

Nordsøferievej nr. 49.